Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36203375286 | gbaker@t-online.hu
COLOR MŰSZAKI BOLT

Kontakt rovarirtó lámpa 1w

1.000 Ft
Egységár: 1.000 Ft/
db  
Termékadatok
Cikkszám:
44-130
Egységár:
1.000 Ft /
Rövid leírás:

A nyári szezonban nagyon fontos, hogy az otthon töltött esték során biztosítsa magát, a családtagok és a vendégek kényelmét. Sajnos a békét gyakran megzavarják a rovarok, leggyakrabban a szúnyogok. A természetes rovarirtó szerek gyakran kudarcot vallanak, kellemetlen szaguk és drágák. Ilyen helyzetben érdemes beszerezni egy biztonságos UV lámpát, az úgynevezett csalit.

A lámpa kék ultraibolya fényt bocsát ki, amely vonzza és csalogatja a rovarokat. Ha a rovarok elég közel vannak, a beépített feszültség alá helyezett háló sokkolja és kiküszöböli őket. A lámpa műanyag burkolattal rendelkezik, amely nagyon könnyen eltávolítható, és miután kihúzta a konnektorból, tisztítsa meg a hálót egy puha, nedves ruhával.

A lámpa teljesen biztonságos az ember számára. Az UV fény dózisa olyan kicsi, hogy nincs negatív hatása a működésre és az egészségre. Sőt, pozitív hatása is lehet, mert véd a harapások ellen, amelyek egyeseknél súlyos harapásokat okozhatnak. Alkalmazása mellett a lámpa esztétikai értékekkel is rendelkezik - kellemesen és gyengéden ragyog kék színben, ami pihentető légkört teremt.

Leírás:

  • Teljesítmény: 1W
  • Tápellátás: 110-220V
  • Méretek: 6,8 x 11,8 cm
  • Szín: keverés véletlenszerűen küldve
  • Működési tartomány: 16 négyzetméter
Termékleírás
COLOR MŰSZAKI BOLT